Zaterdag 16 april

Voor de jeugd

Doe mee aan een wedstrijd voor kinderen (4+) tijdens het FeelGoodFestival en maak kans op een mooie prijs!

De wedstrijd

Maak op de allevier deelnemende locaties een originele foto van jezelf, waarbij je de locatie goed kunt zien. Mail alle foto’s in 1 bericht naar kidsinwest@feelgoodinwest.nl

Vermeld je naam, leeftijd en adres & vertel wanneer jij je goed voelt in je wijk.

Je kunt nog de hele zaterdagavond inzenden. De leukste foto’s plaatsen we op Facebook, tenzij je dat niet wilt – vermeld dit dan bij je inzending!

Prachtige prijzen

 • 1 hockeystick van Princess & 1 gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt van Constantijn Jonker van het Nederlands Hockey elftal!
 • 1 keer vrij zwemmen in Zwembad Den Hommel voor jou & 4 vriend(inn)en!
 • 1 fotoshoot van jou & 3 vriend(inn)en op een locatie in de wijk door Kiekmijnfamilie!

De winnaars

De dokters & zusters van Gezondheidscentrum Oog in Al kiezen op zondag 17 april de 3 leukste inzendingen en die krijgen persoonlijk bericht. Prijswinnaars worden vervolgens met naam en hun inzending geplaatst op onze Facebookpagina.

Zondag 17 april

Stappen Challenge

Samen met het digitale gezondheidsplatform Selfcare hebben we een ludieke wedstrijd voor de wijkbewoners opgezet: een Stappen Challenge

De wedstrijd

Wie op zondag 17 april tussen 00.00 uur tot 23.59 uur de meeste stappen zet, wint een Fitbit Charge stappenteller met slaap- en hartslagmeter t.w.v. 130 euro.

Deelname is geheel vrijblijvend en gratis!

Aanmelden

Ofwel vooraf een e-mail sturen naar info@selfcare4me.com. Wij nodigen je dan uit om een gratis account bij Selfcare aan te maken en sturen je een handleiding voor deelname aan de Stappen Challenge.

Ofwel ter plekke op vrijdag 15 april of zaterdag 16 april bij Selfcare langskomen tijdens het Feel Good Festival. Je kunt dan je e-mailadres achterlaten en wordt vóór zaterdag 17.00 uur uitgenodigd voor een gratis account bij Selfcare en ontvangt de handleiding.

Voorwaarden voor deelname

 1. Je woont of werkt in de wijk Utrecht West.
 2. Je hebt een smartphone met Android of Apple besturingssysteem (Windows Phone werkt helaas niet) waarmee je de gratis App Moves kunt downloaden.
 3. Je hebt een gratis account bij Selfcare aangemaakt
 4. Door je in te schrijven geef je Selfcare toestemming om je stappenaantal van zondag 17 april uit te lezen.
 5. Door je in te schrijven geef je Selfcare toestemming om je stappenaantal onder vermelding van je voornaam op te nemen in de tussenstanden via Twitter en Facebook.

Tips & trics

 • Volg Selfcare en FeelGood Festival op Facebook en Twitter voor de tussenstand op Zondag!
 • Open gedurende de dag af en toe de app Moves om je stappenaantal door te sturen naar de Challenge.
 • Controleer op je Selfcare dashboard of je stappenaantal van de app Moves goed doorkomt om je te verzekeren van deelname!
 • Geef je kinderen je smartphone mee als ze gaan spelen – dat levert stiekem extra stappen op!